ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ     

GOLDEN SUN HOTEL

Ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο, ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ξεκούραστα τις διακοπές τους, χαλαρώνοντας σε μια ηλιόλουστη αμμουδιά. Οι σύγχρονοι και άνετοι χώροι διαμονής σε συνδυασμό με την φιλική εξυπηρέτηση κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Η καλύτερη επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες.


Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου συνδυάζει τις παραδοσιακές τοπικές μορφές με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα σύνολο υψηλής αισθητικής.


Το ξενοδοχείο διαθέτει 141 ευρύχωρα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, 2 σουίτες, καθώς και μια πισίνα με ειδικές προβλέψεις τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά.


Η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας θα μετατρέψει τις διακοπές σας στο χώρο μας σε μια αλησμόνητη εμπειρία.


Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μας αποτελεί ένα από τα βασικά του προτερήματα. Το Golden Sun είναι χτισμένο μόλις 150 μέτρα από την αμμουδιά του Καλαμακίου, το χώρο αναπαραγωγής της σπάνιας θαλάσσιας χελώνας Caretta – Caretta και βρίσκεται στα όρια του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου. Τα κτίρια περιβάλλονται από καταπράσινα δένδρα και κήπους, ενώ η απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου δεν ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα.
close
Mute - Unmute